全國城市切換
  1. 首頁
  2. 客戶案例
  3. 居住建筑
  4. 內容

巴林灣總體規劃

作者: 日期:2017-02-08 人氣:7756


renovation of the subway entrance, office tower lobby, and surrounding plaza at 560 Lexington Avenue has created a bright, fresh, and reimagined public amenity in Midtown Manhattan.

Constructed in the 1980s, this Privately Owned Public Space was originally characterized by dark brick and bronze-colored metal. Surrounded by an enclosure composed of the same dark materials, the subway entrance was secured at night by an industrial roll-down gate, obstructing views throughout the plaza.

SOM sought to brighten this public space with a light palette of limestone, white granite, and stainless steel. A highly transparent glass and steel subway enclosure provides visibility and openness throughout the plaza. This curvilinear structure is self-supporting, eliminating the need for obstructive vertical mullions and enhancing the sculptural quality of the entrance. Its integrated stainless steel benches provide seating in the plaza, while a glass swing gate, engineered to nest in the concave form of the enclosure, offers an elegant solution to the security needs of the subway station.

Below, the design language of the enclosure’s geometry continues with curved limestone walls and glass guardrails, inviting pedestrians down a sweeping staircase to the subway and New York Public Library branch beyond.

The glass, limestone, granite, and steel material palette carries into the office tower lobby, where acid-etched, mirror-backed glass feature walls compliment the building’s new reception desk and elevator cabs. New metal and glass storefronts also contribute to the modernization of 560 Lexington Avenue, drawing even more visitors to enjoy this reinvigorated public amenity for the Midtown neighborhood of New York City.

你覺得這篇文章怎么樣?

10817
州11选5定位走势图 pk10公式 2019今晚香港开码网站 管家婆马报彩图大全 贵州捉鸡麻将规则 海南环岛赛彩票走势图官网 彩金捕鱼ol发红包 南京麻将进园子下载 15选5开奖结果查 星悦麻将 如何在网络里赚钱